Kids Club

Per als més petits, el Kids Club és el lloc ideal per divertir-se i fer amics, sempre sota la vigilància atenta dels nostres monitors. Durant l'estiu, es trasllada al costat de la piscina per a poder aprofitar el sol i el bon temps. A la temporada d'hivern, es programen activitats recreatives supervisades per al nostre equip.

El servei també està disponible i és gratuït per als clients externs que visitin l’Sport Wellness Mountain Spa, o dinin als nostres restaurants (sempre sota petició prèvia i subjecte a disponibilitat).

Durant la temporada d’hivern el nostre Kids Club creix, donant així cabuda a nens de totes les edats:

  • Baby Club: espai adaptat per a nens i nenes de 0 a 4 anys, obert cada dia de 10 a 21 hores. Aquest servei té un suplement.
  • Kids Club: lloc en els nens a partir de 4 i fins als 9 anys podran jugar amb nens de la seva edat, està obert cada dia de 10 a 22 hores.
  • Teens Club: Obert cada dia de 16 a 22 hores, per a nens i adolescents a partir de 10 i fins als 13 anys.

Important: En totes las variants de Kids Club (baby club, kids club i teens club) l’aforament es limitat. Si ho desitja també es pot incloure el dinar, amb suplement.

Entre temporades: disponible sota petició i prèvia consulta d’horaris.

L'admissió és per a nens entre 4 i 12 anys (menors de 4 anys poden accedir sempre que estiguin acompanyats per un adult). Aforament limitat.

També podeu consultar pel nostre servei de cangur (amb suplement)