Miniclub infantil

Per als més petits, el Miniclub infantil és el lloc ideal per divertir-se i fer nous amics, sempre sota la vigilància atenta dels nostres monitors. Durant l'estiu, es trasllada al costat de la piscina per poder aprofitar el sol i el bon temps. A la temporada d'hivern, es programen activitats recreatives supervisades pel nostre equip.

El servei també està disponible i és gratuït per als clients externs que visitin l’Sport Wellness Mountain Spa, o dinin als nostres restaurants (sempre sota petició prèvia).

Durant la temporada d’hivern el nostre Miniclub creix, donant així cabuda a nens de totes les edats:

  • Baby Club: espai adaptat per a nens i nenes de 0 a 4 anys, obert cada dia de 10 a 13 hores i de 16 a 21 hores. Per consultar el calendari d’activitats del Baby Club, si us plau, faci clic aquí. Aquest servei té un suplement.
  •  Kids Club: lloc en els nens a partir de 4 anys i fins als 9 anys podran jugar amb nens de la seva edat, està obert cada dia de 10 a 13 hores y de 16 a 22 hores. Consulti el calendari d’activitats fent clic aquí.
  • Teens Club: Obert cada dia de 16 a 22 hores, per a nens i adolescents a partir de 9 i fins als 14 anys. Consulti el calendari d’activitats fent clic aquí.

Important: En totes lws variants de Miniclub (baby club, kids club i teens club) l’aforament es limitat. Si ho desitja, també es pot incloure el dinar, amb suplement.

Entre temporades: disponible sota petició i prèvia consulta d’horaris.