Vostè es troba a: Home > Disponibilitat i Reserves

Disponibilitat i Reserves

Pot realitzar la seva reserva a Sport Hotel Village 4* utilitzant qualsevol dels següents canals:

Reserves Online:

Utilitzeu el "motor de reserves" que trobarà a mà dreta de la imatge central a totes les pàgines de la nostra web per fer una reserva "online".

Les reserves online queden confirmades al moment. El motor de reserves li assegura disponibilitat per a les dates sol·licitades i en cas de no haver-hi disponibilitat veurà un missatge a la pantalla que així ho indiqui i podrà variar les dates o condicions de la reserva.

Procés de reserves online: el procés de reserves online consta de tres senzills passos:

 • 1er pas: Selecció d'hotel i dates.
 • 2n pas: Selecció d'habitació, descomptes i suplements. 
 • 3r pas: Dades de client i targeta de crèdit. 
 • Ompli les seves dades de client, imprescindibles perquè puguem contactar amb vostè en cas que fos necessari. Ompli també les dades relatives a la seva "targeta de crèdit" i feu clic al botó "Finalitzar Reserva". Automàticament s'emetrà la confirmació de la seva reserva amb un número de localitzador que serà enviat al correu electrònic que ens ha proporcionat a les dades de client.

IMPORTANT:

 • Pagament: Les reserves realitzades de forma online, requereixen la garantia d'un número de targeta visa o semblant (Mastercard, American Express, etc.). Al moment de la reserva NO es realitza cap càrrec a la targeta. Aquesta targeta és simplement una garantia per procedir al càrrec en cas de cancel·lació de la seva reserva i sempre en funció de la política de cancel·lacions que podrà veure i acceptar durant el procés de reserva.
 • Excepcions: Eventualment algunes promocions o dates especials requereixen prepagament (d'un dipòsit determinat o del 100% del total de la reserva). Això se li indicarà durant el procés de la reserva.
 • Nens de 5 anys (inclosos): Indiqueu el nombre total de nens d'aquestes edats que s'allotjaran amb vostès a l'apartat "Observacions" del 3r pas del procés de reserves perquè puguem assignar l'habitació correcta a la seva ocupació real. Li recordem que aquests nens són gratuïts en allotjament amb les mateixes condicions de reserva que els seus acompanyants adults.
 • Sport Wellness Mountain Spa: Recordem a tots els nostres clients que les instal·lacions de l'spa són d'ús exclusiu per a majors de 13 anys. És obligatori l'ús de xancles i banyador per accedir a l'spa. Xancles a la venda: 5,50€
 • Mascotes: A Sport Hotels Resort & Spa les mascotes NO són admeses, sota cap concepte (en cap dels nostres hotels).

Reserves per telèfon o correu electrònic:

Pot realitzar la seva reserva per telèfon o correu electrònic contactant directament amb el nostre departament de reserves: Tel (00376) 870 550 | correu electrònic: booking@sporthotels.ad
Aquestes reserves, no es beneficien del descompte de millor tarifa web.

 • Horaris:
 • De dilluns a diumenge: de 10.00 h a 18.00 h

Recepció Sport Hotel Village 4* (Atenció 24 hs):
Pot contactar directament amb la recepció d'Sport Hotel Village 4* al número de telèfon (00376) 870 500