Restaurant Sol i Neu

A més de la gastronomia excel·lent dels nostres hotels, el restaurant Sol i Neu ofereix una cuina creativa de muntanya, en el quin destaquen els arrossos, "mar i muntanya", la graella volcànica i el bacallà.

Podreu gaudir del seu acollidor interior de fusta o bé de la seva terrassa panoràmica a l'aire lliure. A més, als fogons del Sol i Neu, trobareu al famós xef, Nandu Jubany.

Horari temporada tardor 2017:

  • Divendres i dissabte: de 13.00 a 16.00 hores i de 20.00 a 23.00 hores
  • Diumenge: de 13.00 a 16.00 hores

Horari temporada d'hivern 2017-2018:

  • Sol i Neu Club Hermitage: A partir de l'1 de desembre del 2017, obert cada dia. Dinars: des de les 13.00 i fins a les 17.00 hores. Sopars: des de les 20.00 i fins a les 23.00 hores. Últim dia de servei de la temporada d'hivern: 08.04.18 (dinar)
  • Take Away: A partir del 2 de desembre  del 2017. Obert cada dia des de les 9.00 i fins a les 17.00 hores. Últim dia de servei de la temporada d'hivern: 01.04.18
  • Pizzeria & Sol i Neu Lounge: A partir del 22 desembre del 2017. Obert cada dia des de les 11.00 i fins a les 19.00 hores (servei de begudes) / des de les 12.00 i fins a les 18.00 hores (servei de menjar). Últim dia de servei de la temporada d'hivern: 08.04.18